Terugblik LOS op ‘t Veld mei 2016
21 mei 2016
Show all

Feestelijke opening 12 mei 2016

Donderdag 12 mei was de feestelijke opening van het Pop-up restaurant Los op ’t Veld.
In aanwezigheid van vele genodigden en natuurlijk leveranciers van Laarbeekse producten, verrichtte Mw. Anne-Marie Spierings, gedeputeerde Agrarische ontwikkeling van de Provincie Noord-Brabant, de opening.
Na een gezellig samenzijn onder de stralende zon mochten de eerste genodigden genieten van een heerlijk diner. Voor ons is dit een geweldige co-creatie, tussen initiatiefnemer Robert de Jong van Atfies, chef-koks Hans Claas van ‘Hans Kookt’ en Roland Lorenzini van ‘Grand Café Stout’, de leveranciers en íedereen die op zijn manier een bijdrage heeft geleverd aan dit geweldige evenement.
Meer info? Kijk op www.losophetveld.nl